Tarife contabilitate

TARIFE CONTABILITATE | TARIFE CONTABILITATE PFA :

Clientii nostri – firme din Bucuresti si Ilfov, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale – beneficiaza de tarif contabilitate avantajos. Tariful pentru serviciile de contabilitate se negociaza cu fircare client in parte, in functie de necesitatile activitatii sale

TARIFE CONTABILITATE

Tarife servicii de contabilitate financiara: pornim de la 400 lei/luna. Tariful variaza in functie de obiectul de activitate si numarul de documente.

Tarife servicii de contabilitate primara: pornim de la 300 lei/luna. Tariful variaza in functie de obiectul de activitate si de numarul de documente.

TARIFE SALARIZARE | TARIFE hr:

Tarife servicii de salarizare: pornim de la 250 lei/luna. Tariful variaza in functie de numarul de salariati si fluctuatia acestora. Acest tarif este valabil doar pentru firmele pentru care tinem si evidenta contabila. Pentru cei care nu beneficiaza de serviciile noastre de contabilitate, tariful este 7 euro/salariat.

Tarife pentru contabilitate in partida simpla (contabilitate pfacontabilitate ii): pornim de la 250 lei/luna. Tariful variaza in functie de numarul de documente, domeniul de activitate, numarul de salariati.

Pentru o estimare a tarifului, ne puteti contacta la numarul de telefon:
0767.399.023
sau ne puteti scrie pe adresa de mail cursuricontabilitate@gmail.com

Estimarea o putem face daca ne furnizati o descriere a activitatii, un numar de documente, un numar de salariati.

tags: tarife contabilitate, tarife salarizare, tarife servicii contabilitate, tarife contabilitate pfa