Servicii oferite

Servicii firma contabilitate

SERVICII CONTABILITATE firme, SERVICII contabilitate pfa:

Firma de contabilitate JLI TAX EXPERT va ofera solutia completa pentru a scapa de grija contabilitatii. Evidenta contabila a afacerii dvs va fi tinuta de personal cu calificare superioara.

JLI TAX EXPERT presteaza servicii contabilitate complete catre firme din Bucuresti si Ilfov.

Contabilitate primara poate fi realizata de un angajat al firmei dvs sau prin delegarea unui coleg al nostru, in functie de necesitati. Asiguram consultanta la selectarea si instruirea personalului, organizarea circuitului de documente, etc.

In cadrul unei societati comerciale este esentiala existenta unei contabilitati performante, rolul acesteia fiind de a inregistra operatiile economice, de a intocmi documentele contabile de sinteza si de a interpreta rezultatele activitatii economice a societatii. Contabilitate financiara se realizeaza la sediul nostru. Utilizam programe licentiate, permanent actualizate la legislatie.

Preturi servicii contabilitate foarte avantajoase.

Contabilitatea primara poate fi realizata de un angajat al firmei dvs sau prin delegarea unui coleg al nostru, in functie de necesitati. Asiguram organizarea circuitului de documente.

In cadrul unei societati comerciale este esentiala existenta unei contabilitati performante, rolul acesteia fiind de a inregistra operatiile economice, de a intocmi documentele contabile de sinteza si de a interpreta rezultatele activitatii economice a societatii. Exista posibilitatea sa preluam actele lunar, la doua saptamani sau chiar saptamanal, daca activitatea dumneavoastra impune un ritm de lucru intens.SERVICII CONTABILITATE PRIMARA

Firma de contabilitate JLI TAX EXPERT ofera servicii de contabilitate pfa la preturi accesibile. Practicam tarife contabilitate care variaza in functie de numarul de documente, obiectul de activitate si raportarile solicitate.

Alaturi de serviciile de contabilitate pfa, JLI TAX EXPERT ofera clientilor sai consultanta contabila si consultanta fiscala gratuita.Pfa-urile si intreprinderile individuale pot avea salariati. Prestam servicii salarizare si inspector resurse umane.